Laatste update: 19 januari 2007.

In memoriam: 

In deze rubriek een ode aan  het materieel dat na jaren van trouwe dienst het veld heeft moeten ruimen en roemloos aan haar einde komt op het treinen-kerkhof.
Vergruitsd en verknipt, om te eindigen  in de schredder en afgevoerd als schroot naar de Hoogovens om daar gereïncarneerd een nieuw leven te beginnen. Wie weet weer als trein....

Deze serie is gemaakt door Peter Jongen  op het industrieterrein van Maastricht. Hier maken veel slopers, na een bezoek aan de lijnwerkplaats voor een laatste strip-ronde, hun laatste rit, vaak niet meer op eigen kracht.

Deze serie is gemaakt door Rob Dragt en zijn gemaakt in Amsterdam (westerhavengebied) en Maastricht.

Deze serie is door ondergetekende gemaakt op 19 januari 2007. Lokatie: Katwolderhaven in Zwolle. Hier werden de Railhoppers ontdaan van de apparatenkasten en draaistellen en vervolgens per dieplader naar metaalverwerkingsbedrijf Hoeben in Hasselt vervoerd.
Zo komt er een einde aan een serie van maar 15 jaar oud (!) die nog eens regelmatig ter zijde stond.

Foto's meetrit Jules 19 maart 1992.
Deze serie is eigenlijk een vreemde eend in de bijt, dit keer geen sloop foto's maar foto's van een motorwagen die al lang van zijn verdiende pensioen geniet. (ps. voorlopig maar even in deze rubriek geplaatst, wist zo gauw ook geen andere plek. De serie wordt in de toekomst nog wel verplaatst....)

Ik ben nog op zoek naar meer foto's voor deze rubriek, heb je nog wat liggen dat ik mag plaatsen, dan kun je het mailen naar spoorweg(apenstaart)geocities.com

Up one level